Koen van Anraad

Wedstrijd-info: 13-12-2017

Sv Houten kleding info

SV Houten Webshop:
Online shoppen wordt wel heel makkelijk via de SV Houten webshop op Voetbalshop.nl.

Voetbalshop.nl heeft voor SV Houten een eigen webshop ingericht, zodat je comfortabel thuis de SV Houten kledinglijn kan bestellen.
Naast de speciale SV Houten kleding kan je ook alle andere mogelijke voetbalkleding, schoenen en dergelijke bestellen.

SV Houten Nike kledinglijn
Vanaf 1 januari 2016 tot en met 30 juni 2020 heeft SV Houten een overeenkomst afgesloten met Voetbalshop.nl voor de levering van de SV Houten kledinglijn.

Het SV Houten assortiment is van het merk Nike. Andere merken zijn niet toegestaan als wedstrijdkledinglijn. (shirt, broekje, kousen)

► Thuis Tenue – Blauw (Royal Blue) shirt, Wit broekje en blauwen kousen

► Uit Tenue – Action Green, Midnight Navy broekje en Midnight Navy kousen

Het uit tenue is geen verplichting voor de leden, maar wel wenselijk voor die teams die het gezien de divisie/klasse waarin zij spelen nodig hebben.

Beschikbare maten:

• Tenue’s  van maat 116 t/m XXL
  • Broekjes van maat 116 t/m XXL
  • O.a. Trainingspakken van maat 116 t/m XXL

20 Procent korting op het SV Houten assortiment
Voor alle leden geldt dat je  20 procent korting ontvangt op iedere bestelling aan SV Houten kleding. De kortingscode te hanteren op de afreken pagina is HOU-X20-VSNL

Bedrukkingen
SV Houten artikelen worden geleverd met SV Houten logo op de voorzijde en Voetbalshop logo onder het Nike logo op de voorzijde. Echter zonder nummers en verder reclame-uitingen. Natuurlijk zijn deze toe te voegen tegen bij betaling.

Logo bedrukkingen in één kleur

• 0-100 cm2      € 3,50
  • 101-400 cm2  € 5,00
  • 401-600 cm2  € 6,50

• Logo's in meerdere kleuren op aanvraag via teamwear@voetbalshop.nl

Logo SV Houten: Kosteloos

Teambestellingen
Voor teambestellingen graag rechtstreeks contact op nemen met voetbalshop.nl via teamwear@voetbalshop.nl
Door te klikken op bestelformulier junioren of  bestelformulier senioren kunt u deze downloaden.

Teamsponsoring:
Voor dat u een team gaat sponsoren lees de informatie onder het hoofdstuk sponsoring op de SV Houten website.

Woord en beeldmerk SV Houten
Het woord en beeld merk van SV Houten zijn geregistreerde handelsmerken van SV Houten. Het aan brengen van het SV Houten logo is exclusief voorbehouden aan Voetbalshop.nl.

Voor meer informatie kijk op: http://www.svhouten.nl/svh/documenten/merkrecht.pdf

SV Houten wedstrijdkleding geleverd door Voetbalshop.nl is voorzien van het SV Houten logo.

Betalen
In de shop kan op eenvoudige wijze besteld worden en kan er op diverse betrouwbare manieren betaald worden (I-Deal, CreditCard , Paypal, Afterpay, bankoverschrijving). Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Spaarpunten = korting
Bij elke aankoop op Voetbalshop.nl ontvang je spaarpunten. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Voetbalshop account. Dit is nodig, zodat wij de verdiende spaarpunten aan jouw account kunnen toevoegen.

Voor elke bestede Euro op Voetbalshop.nl ontvang je 1 spaarpunt. 1 Spaarpunt is € 0,05 waard.De verzamelde spaarpunten zijn vanaf 100 punten (waarde € 5,-) te verzilveren op de afrekenpagina.