• Actief blijven sporten deze zomer? Een unieke kans voor alle Houtenaren bij Tennis- en Padelvereniging de Doordraaiers

  15 jun 2023
 • Via de Zomerchallenge heeft Tennis- en Padelvereniging de Doordraaiers een uniek aanbod ook voor leden van andere Houtense sportverenigingen die een zomerstop kennen. De Zomerchallenge 2023 bestaat uit de volgende 3 onderdelen:

   

  1. Twee tennisclinics van 1,5 uur van 9.30 – 11.00u:

  - op zaterdagochtend 8 juli

  - en zaterdagochtend 2 september

   

  2. Drie maanden vrij tennis op de beschikbare momenten onder verzekerde omstandigheden door aanmelden als kortingslid bij de tennisbond (KNLTB) in de maanden juli – augustus – september

   

  3. Deelname aan het starterstoernooi op zaterdagmiddag 23 september 15.00 – 17.00u met aansluitend een drankje op ons gezellige terras. Ontmoeten en het opdoen van de eerste wedstrijdervaring staan voorop.

   

  Dit alles voor de prijs van €75,- per deelnemer. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 juni a.s. en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Michiel Redert (telefoon 06 -27013821) of per e-mail intro@doordraaiers.nl o.v.v. ‘Zomerchallenge 2023’.

   

  Er zijn leenrackets beschikbaar maar je dient zelf te zorgen voor passende tenniskleding en -schoenen. Aangezien we spelen op gravel is ons advies tennisschoenen met het visgraatprofiel (bekend bij de sportzaak).

   

  Patrick Stoof,

  Voorzitter TPV de Doordraaiers