• Afhandeling tuchtzaken

2 feb 2024
  • Aan alle leden van S.V. Houten

Sinds vorig seizoen wordt het bestuur geconfronteerd met een verhoging van het aantal tuchtzaken van de KNVB waar een team van S.V. Houten op welke manier dan ook bij betrokken is.

Het bestuur heeft dit als agendapunt op de laatste ALV besproken. Hieruit vloeit voort een besluit welke op voorstel van het bestuur door de ALV is bekrachtigd.

Het bestuur heeft het besluit al gedurende het seizoen 2022/2023 genomen met bekrachtiging van de ALV.

Het besluit luidt als volgt:

Wanneer een team van S.V. Houten dat, naar aanleiding van een tuchtzaak van de KNVB, een boete krijgt opgelegd dan zal deze boete worden verhaald op het desbetreffende team. Dit geldt alleen als de boete onherroepelijk is geworden. Ook als een team op een wedstrijddag niet op komt dagen, kan dat een boete tot gevolg hebben. Voor vragen mail secretaris@svhouten.nl

Met sportgroeten,

Namens het bestuur,

John Vermeulen

Secretaris, o.a. belast met tuchtzaken