• Bedankt namens John Bergman

  24 mei 2019
 • Beste Sportvrienden

  Zoals de meeste van jullie inmiddels al weten ben ik bezig aan mijn laatste weken bij SV Houten, als wedstrijdsecretaris. 
  Na 9 jaar met heel veel plezier bij SV Houten actief te zijn geweest, eerst als jeugd coördinator en later als wedstrijdsecretaris, wordt het tijd om een stapje terug te doen.
  Gelukkig zijn er twee personen opgestaan die mijn werk graag willen overnemen, namelijk Bram van Hamersveld en Marjan Augustijn. Beiden hebben al veel ervaring met het vak van wedstrijdsecretaris opgedaan bij ´t Goy en ik ben blij dat ik mijn functie met een goed gevoel in hun handen kan leggen. 

  De taakverdeling is als volgt:

  - Bram gaat alle teams vanaf de JO14 en ouder doen, zowel meisjes, jongens en senioren (dames en heren)
  - Marjan gaat alle teams doen vanaf JO13 en jonger ook de meisjes en de jongens. 

  Vanaf 1 juni nemen ze mijn taken over, zodat de laatste paar wedstrijden voor dit seizoen door hun worden afgehandeld, de voorbereiding op het nieuwe seizoen ook door hun wordt gedaan en wat ook heel belangrijk de teaminschrijving voor het nieuwe seizoen. 
  Als er vragen zijn m.b.t. tot competitiewedstrijden, oefenwedstrijden of andere dingen die met wedstrijdzaken te maken hebben kunnen die gewoon gesteld worden op het aloude bekende adres  wedstrijden@houten.nl  

  Ik wens iedereen nog een goede afsluiting van het huidige seizoen toe, een hele fijne vakantie en mooi nieuw voetbalseizoen 2019/2020. 
  De eerste maanden neem ik bewust even afstand van het voetbal, maar het kan zijn dat ik in het najaar wel weer sporadisch op zaterdagmorgen op het sportpark te vinden zal zijn. Ik heb een ontzettende fijne tijd bij SV Houten gehad en ik hoop echt nog regelmatig terug te komen.

  Groeten
  John Bergman