• Fysiotherapeut aanwezig

Geblesseerd

Ben je in het weekend tijdens het voetballen geblesseerd geraakt? Of heb je last van bv. je rug of je knie?  Laat de blessure beoordelen en/of behandelen door een fysiotherapeut van SV Houten partner FysioVandaag.
    Maak gebruik van deze dienst die door SV Houten wordt aangeboden. Deze dienst is voor voetballers, leiders, trainers, scheidsrechters, kortom voor iedereen die bij SV Houten actief is op de velden.

Gratis inloopspreekuur bij SV Houten:

Maandag                            : van 19.15 – 20.15 uur
    Dinsdag                             : van 19.30 – 20.30 uur (voorrang Zaterdag 1 en 2 selectie)
    Donderdag                         : van 19.15 – 21.15 uur (voorrang Zaterdag 1 en 2 selectie)

Locatie: Medische ruimte in kleedkamer gebouw (naast ballenruimte)
    En kan je niet op deze tijden, dan is er het gratis inloopspreekuur bij FysioVandaag.

Gratis inloopspreekuur bij FysioVandaag, locatie Houten:

Maandag                            : om 21:30 uur
    Dinsdag                             : om 21:30 uur
    Woensdag                          : om 21:30 uur
    Donderdag                         : om 21:30 uur (ook in The Dome)
    Vrijdag                              : om 16:30 uur

Locatie: FysioVandaag, Kruisboog 4 (locatie Piazza Sports) in Houten.

Om 21.30 uur betekent dat het inloopspreekuur om 21.30 uur begint. Indien er niemand verschijnt, sluit het inloopspreekuur na ongeveer 10 minuten.

Afspraak maken
    Bij FysioVandaag heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Een afspraak maken kan ook. Bel FysioVandaag op 030 - 636 16 87 of maak een afspraak online viahttps://www.fysiovandaag.nl/online-agenda/

Inschrijven
    Indien er meerdere behandelingen nodig zijn, wordt overgegaan op behandelingen via de verzekering die iemand heeft afgesloten. Het aantal te vergoeden behandelingen hangt af van de door u afgesloten verzekering. Ieder nieuw lid van FysioVandaag dient zich dan altijd online in te schrijven. Ga naar https://www.fysiovandaag.nl/online-inschrijven-houten/

Geef bij de inschrijving altijd aan dat je via SV Houten bij FysioVandaag bent gekomen bij de vraag “Hoe bent u bij ons terechtgekomen?” Dit geldt ook voor andere gezinsleden of personen die door jou zijn doorverwezen dat zij invullen via SV Houten in contact te zijn gekomen met FysioVandaag. Het aantal nieuwe leden via SV Houten wordt bijgehouden en geëvalueerd. Het geeft SV Houten inzicht of er veel gebruik van wordt gemaakt en het zinvol is om er geld in te steken om deze dienst aan te bieden.