• Besluit over uittenue

  25 jun 2020
 • Beste leden,

  Het huidige officiële uittenue is groen (shirt) en donderblauw (broekje en kousen). De huidige groene kleur verdwijnt uit de collectie bij Nike waardoor weer een nieuwe kleur groen geïntroduceerd zou gaan worden. Wij vinden dit niet wenselijk. 
  Het bestuur heeft mede daarom besloten dat er met ingang van het nieuwe seizoen een nieuw uittenue komt in de volgende samenstelling:

  • Wit shirt;
  • Donkerblauw broekje;
  • Donkerblauw kousen.

  We hanteren 2 overgangsseizoenen hetgeen betekent dat in het seizoen 2020-2021 en 2021-2022 met groene of witte uitshirts gespeeld mag worden. Vanaf seizoen 2022-2023 dient er alleen nog in het witte uitshirt gespeeld te worden. 
  Wij zullen Voetbalshop.nl vragen hun website aan te passen. Uiteraard overbodig maar hierbij nogmaals de mededeling: andere kleuren dan de gecommuniceerde tenues met de kleuren blauw, groen en witte shirts zijn niet toegestaan.

  Indien er teams zijn die voor komend seizoen uittenues gaan bestellen, adviseren wij dus om de wit / donkerblauw / Donkerblauw uitvoering te bestellen. Gaarne je compleet ingevulde bestellijst mailen naar materialen.svhouten@yahoo.com dan zorgt Joyce voor de verdere bestelling naar Voetbalshop.nl.

  Het bestuur van S.V. Houten