• Contributie 2024-2025

  29 jun 2024
 • Beste leden van S.V. Houten,

  Het seizoen is alweer bijna ten einde en weer tijd om de balans op te maken. 

  Wij hebben een enerverend seizoen achter de rug. En veel leuke momenten mogen beleven met elkaar. 

  Voetballend gaat het met zo'n 1250 voetballende leden in zowel selectie- als breedtesport uitstekend met de club, alleen merken we wel dat we heel groot zijn/worden i.c.m. de accommodatie. Wij hebben hierdoor al veel aanmeldingen moeten laten weten dat zij op een wachtlijst komen. 

  Ook hebben wij onze verouderende kantine moeten updaten voor de komende jaren, daar wij uiteindelijk niet gaan verhuizen binnen de gemeente Houten. Ook hebben wij op verzekeringstechnische onderdelen moeten investeren om wel goed verzekerd te blijven voor eventuele schades. Wij zijn met de gemeente en sponsoren aan het kijken hoe we onze accommodatie toekomst proof kunnen gaan maken. In de afgelopen jaren hebben wij de prijzen in de kantine nog laag kunnen houden en de contributie ook alleen de indexatie te hoeven doen. 

  We merken alleen dat de inkoopsprijzen en de materialen voor onderhoud en voetbalmaterialen in de afgelopen jaren enorm zijn gestegen en zien dit terug in de realisatie van 2023-2024. Ondanks dat onze grote kern aan vrijwilligers binnen de club (scheidsrechters, barmedewerkers e.d.) nog van alles doen binnen club hebben wij meer vrijwilligers nodig. Hierdoor gaat dit soms gepaard met betaalde krachten. Gelukkig kunnen we nog wel rekenen op de teams en ouders van de jeugdteams voor het helpen op zaterdag achter de bar en op het wedstrijdsecretariaat waar onze dank natuurlijk naar uit gaan en ons dit ook enorm trots maakt. Ook natuurlijk al die vaders / moeders die de teams trainen en begeleiden voor die mooie momenten die de kinderen kunnen beleven op zaterdag op het voetbalveld. Hier ook alle waardering vanuit ons. 

  Echter door alle hoge kosten hebben wij moeten besluiten om komend seizoen de contributie met 10% te verhogen. Wij snappen dat dit niet niets is, maar om de kosten te dekken is dit voor komend seizoen nodig. Hierbij zullen wij elke commissie binnen de vereniging houden aan de budgetten. Daar zijn wij afgelopen seizoen al mee begonnen. 

  Op de algemene ledenvergadering van november 2024 zullen we dit besluit ook nog toelichten met de cijfers van afgelopen seizoen. Wij hopen op uw begrip. 

  Het bestuur

  PS: Voor gezinnen die het niet breed hebben, zijn er initiatieven vanuit de overheid. Zie o.a. een aantal mogelijk op onze internet pagina https://www.svhouten.nl/contributie. Wellicht komt u daarvoor in aanmerking. Mocht u hier vragen over hebben kunt u altijd even een mail sturen naar ledenadministratie@svhouten.nl.