• Derde bekerwedstrijd Houten MO15-1 tegen t'Goy MO15-1

29 sep 2019
  • Deze keer stond de derde bekerwedstrijd thuis tegen t'Goy MO15-1 op het programma.
    Houten MO15-1 had de vorige twee gewonnen en t'Goy Mo15-1 beide verloren dus op papier een makkie.
    Iedereen was aanwezig en de speelsters van Houten hadden al snel de touwtjes in handen.
    Helaas waren we rond de zestien wat slordig en onnauwkeurig in de eindpass.
    De enkele keer dat we er wel goed door kwamen was er een goede keepster van het t'Goy en de lat die de openingsgoal in de weg stonden. Na ongeveer twintig minuten was het eindelijk raak door Zoe 1-0.
    t\"Goy was maar zelden gevaarlijk en kregen vlak voor de rust een vrije trap.
    Deze werd er knap ingeschoten van grote afstand en ging er ongelukkig in de korte hoek1-1.
    Dit werd tevens de ruststand en daar hadden maar weinig mensen rekening mee gehouden.
    In de rust kregen de meiden te horen dat er wat meer gevraagd werd dan de 75 procent die de meeste speelsters gaven. Na de rust werden de duimschroeven steeds verder aangedraaid.
    Na ongeveer 10 minuten in de tweede helft nadat er al een paar goede kansen waren gemist was het Romy die de bal hard en hoog diagonaal binnenschoot 2-1.
    Na deze bevrijdende treffer maakte Zoe al snel de 3-1 en een einde aan alle onzekerheid.
    De meiden lieten de bal goed rond gaan en Lucia maakte er 4-1 van na goed voorbereidend werk van Loethe. Vlak voor tijd werd het ook nog 5-1 door een doelpunt van Feline.
    Feline maakte er ook nog 6-1 van maar deze werd na laat vlaggen van de grensrechter helaas afgekeurd.
    Meiden we zullen toch moeten beseffen dat we elke wedstrijd 110 procent moeten geven en de juiste dingen blijven doen met en zonder de bal. Ondanks dat toch weer bij vlagen een goed team gezien wat voor elkaar wil werken en elkaar de bal gunt. Doordat de meiden door zijn in de beker werd er na de wedstrijd getrakteerd op wat drinken. Helaas zijn we de eerste speelronde vrij maar dan start de week erop ook voor ons de competitie en gaan we hopelijk verder met ons goede samenspel.

Twee trotse trainers