• Eerste wedstrijd nieuwe seizoen

7 sep 2020
  • Eindelijk mochten onze meiden weer een echte wedstrijd spelen. Het was onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. We mochten onze eerste wedstrijd thuis spelen tegen jsv. Het was heerlijk weer het zonnetje scheen en de meiden hadden de zin in. We hebben 4 nieuwe meiden erbij gekregen voor wie het nieuw was om op een grotere veld te spelen. Femke was er nog niet bij want die vierde haar verjaardag. Eindelijk was het zover de wedstrijd ging beginnen. Aan het begin was het ff wennen en zoeken hoe we de wedstrijd in gingen. Na 7 minuten was daar ons eerste doelpunt 1-0 door een doelpunt van Azmira. We hadden het gevoel dat dit een leuke wedstrijd kon gaan worden omdat we veel op de helft van de tegenstander waren. Even later maakte we de 2-0 door een doelpunt van Lotte.maar niet veel later maakte de tegenstander 2-1 omdat we even niet bij de les waren. Maar niet veel later gaf Melis een goede bal en kon Isa op het doel af en maakte het goed af 3-1. Er was een korte time out omdat we 4 x 15 min spelen. We begonnen aan de tweede kwart. Er werd een paar keer gewisseld en het was opnieuw Isa die een doelpunt maakte 4-1. Dat was de ruststand. De meiden waren blij en opgelucht dat we voor stonden en we spraken ze toe dat we lekker door moesten gaan. Ook de nieuwe meiden Melis,Meike, en Amy pasten zich gelijk goed aan in het team. En hadden de plezier in. We begonnen aan het derde kwart. Het was Chayenne die goed door ging via de linker kant zetten goed voor en het was weer Isa die scoorde 5-1. En niet veel later werd het zelfs 6-1 het leek wel een herhaling van de 5-1 het was Chayenne die weer via links goed door kwam kon ook zelf schieten maar gaf de bal goed voor en het was weer Isa die scoorde. En niet veel later werd het zelfs 7-1 door een doelpunt van Lotte. Het was weer tijd voor een korte time out. We wisten dat de buit wel binnen was maar we moesten nog 15 min. We begonnen aan de laatste kwart. Na een paar kansjes over en weer dacht Isa ik schiet eens een keer van afstand en die bal ging hard over de grond het doel in 8-1. Ook jsv ging nog op zoek na een doelpunt en die viel ook ze scoorde 8-2 En dat was ook de eindstand. Een groot compliment voor alle meiden want we hebben een hele leuke wedstrijd gezien. Ga vooral zo door dan gaan we nog leuke wedstrijden zien. Aankomende zaterdag spelen we uit tegen dvsu wel vroeg om 8:30 , dus meiden vroeg na bed en zorg dat je lekker fit aan de wedstrijd kan beginnen.