• Eindelijk weer een echte wedstrijd met publiek

5 sep 2021
  • Eindelijk was het dan zover een echte wedstrijd voor Houten mo11-1 met publiek langs de lijn.
    We mochten eindelijk weer een wedstrijd spelen na alle corona maatregelen die geweest zijn.
    We mochten de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen thuis spelen tegen Dev Doorn mo11-1.
    Het was prachtig weer dus heerlijk om een wedstrijd te spelen.
    Na een opstelling gemaakt te hebben begonnen de meiden aan hun eerste wedstrijd.
    Het was aan het begin een beetje wennen aan elkaar omdat we een aantal nieuwe meiden in het team hebben.
    Na een minuut of 7 viel de 1-0 voor Houten na een goede voorzet van Fleur tikte Esmee de 1-0 binnen.
    Na 15 minuten was de eerste time out en spraken de meiden toe dat we deze wedstrijd wel konden gaan winnen maar ze wel hun best moesten blijven doen.
    Het tweede kwart begon maar onze meiden verslapten en ook de tegenstander kreeg toch wel een paar kansjes.
    Het had dat deel van de wedstrijd dan ook zo maar 1-1 kunnen zijn.
    We spraken de meiden aan dat het tweede kwart niet goed was en dat de een schepje boven op moest en het veld groot moesten maken zodat er meer ruimte zal ontstaan.
    We begonnen aan de derde kwart en het ging al weer wat beter.
    We zochten weer de aanval en het was Fleur die de 3-0 maakte.
    We speelde steeds meer na elkaar over en dat was leuk om te zien.
    Het derde kwart zat er bijna op en het was Chayenne die de 4-0 nog even binnen schoot.
    We hadden nog 15 minuten te gaan en we zijde tegen de meiden dat we wel de 0 wilde houden.
    De laatste 15 minuten begon het echt goed te draaien we hielden het veld breed en we speelde heel goed over na elkaar.
    En toen liep de score ook snel op.
    Het was Nynke die de 5-0 maakte.
    En kort ernaar werd het ook 6-0 Na een goede paas van Nynke maakte Isa het doelpunt.
    De meiden gingen goed door nu was Isa de aangever en maakte Chayenne de 7-0 hoog in het doel.
    Er waren nog 5 minuten te spelen en er werd weer gescoord door Houten 8-0 door weer een doelpunt van Isa.
    De wedstrijd was bijna afgelopen maar toch konden de meiden nog 1x juichen het was Lizzy die de 9-0 maakte.
    De verdediging hield goed de 0 dankzij goed verdedigen van Fenne,melis,mette,yezzebel. En onze keeper Meike.
    We hadden ook wel een pechvogel in deze wedstrijd want Lotte kreeg een hand in haar gezicht en kreeg een bloedneus wat maar niet wilde stoppen met bloeden.
    Dus die heeft helaas niet veel mee kunnen doen.
    Wij als trainers en supporters hebben genoten van onze meiden.
    Als beloning kregen de meiden heerlijk patat na de wedstrijd en savond was er nog een heerlijke bbq wat heel goed geregeld was en heel gezellig.
    Volgende week een vroege uitwedstrijd dus meiden ga zo door met elkaar.