• FC Utrecht voetbalkamp in de meivakantie bij S.V. Houten op 2 en 3 mei

  5 apr 2022
 •  

  Programma 

  Er is een programma samengesteld door de professionals uit de FC Utrecht Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Het voetbalkamp waar kinderen super enthousiast vandaan komen omdat ze niet alleen beter hebben leren voetballen maar ook beter hebben leren samenspelen. ’s Morgens gaan we in de zaal voetballen en ’s middags gaan we lekker naar buiten. De combinatie van voetballen in de zaal en voetballen op het veld zorgt voor extra afwisseling en mogelijkheden om te specifieke vaardigheden te kunnen trainen. 

  Persoonlijke aandacht en meer dan voetbal 

  Er wordt tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen de spelers meer persoonlijk aandacht krijgen. Dit zorgt ervoor dat hen meer bijgebracht kan worden op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak. Door sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter voetballen, we helpen de kinderen zich ook op sociaal en persoonlijk vlak te ontwikkelen.  

  Head of Coaches en trainers 

  Het FC Utrecht Voetbalkamp bij SV Houten staat onder leiding van een Head of Coaches van de FC Utrecht Academie. Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp wordt de training verzorgd door verschillende goede trainers. Dit zijn trainers van de FC Utrecht Academie, talentvolle trainers van partnerclubs van FC Utrecht en talentvolle trainers van SV Houten die extra worden opgeleid door FC Utrecht. 

  De prijs hiervoor is €124,-.De prijs is exclusief het verplichte en prachtige FC Utrecht Voetbalkamp tenue van € 30,-. Mocht het tenue al in je bezit zijn, dan hoef je deze € 30,- niet te betalen.  

  Het kamp is inclusief alle tussendoortjes, lunch en drinken en inclusief een FC Utrecht goodiebag. In de goodiebag zitten onder andere twee wedstrijdkaartjes én nog andere leuke cadeaus van FC Utrecht. 

  Wij hebben er nu al zin in en hopen jullie te zien bij het FC Utrecht Voetbalkamp in de  Meivakantie bij S.V. Houten! 

  Als je nog vragen en of opmerkingen hebt over een FC Utrecht Voetbalkamp, neem dan contact op met experience@fcutrecht.nl.