• Filmopnames KNVB win actie GO programma

    11 okt 2021
  • Zaterdag 16 oktober zal er tijdens de wedstrijd OSM '75 4 tegen SV Houten 4 een aantal opnames worden gemaakt voor een korte video voor de social media kanalen van de KNVB. 

    De KNVB is bezig met een mobiliteitsprogramma GO voor minder CO2-uitstoot in het voetbal verkeer en willen daarmee bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering. Een onderdeel van dit programma is online test waar voetbalclubs aan mee konden doen en daarmee de Oranje Spelersbus konden winnen. SV Houten 4 heeft de bus gewonnen en zullen daarom hiermee naar hun uitwedstrijd tegen OSM '75 4 worden gebracht en na de wedstrijd weer naar hun club worden gebracht. 

    Zaterdag 16 oktober zullen hiervan verschillende beelden worden gemaakt in en rond de club. Er zullen korte beelden van de wedstrijd worden gemaakt met als doel een sfeerimpressie van deze dag met de Oranje Spelersbus te geven. Mocht een speler heel duidelijk in beeld komen dan zal de KNVB en het productiebureau dit altijd in overleg doen met speler. De spelers van SV Houten 4 zijn van te voren om toestemming gevraagd. 

    Mocht u bezwaar hebben als u op de achtergrond in beeld komt dan kunt u dit laten weten aan Dirkje Meijer van het productiebureau. Voor meer vragen kunt u altijd contact opnemen met Dirkje Meijer – dirkje@liebeleute.nl