• Houten 16 – 3 - DHSC 16 – 1

3 sep 2020
  • Eindelijk stond er na een half jaar weer een wedstrijd op het programma. Best wel spannend, want niet alleen moesten de Corona regels gevolgd worden, maar er was ook het een en ander veranderd. Nieuw team, nieuwe technische staf, dus nieuwe kansen op succes. Wat wel bij het oude is gebleven is de functie van Anita, de drijvende kracht achter het team. Zij regelt/belt/mailt zodat iedereen weet: wie, wat, hoe en waar. Ook dit seizoen was de voorbereiding prima geregeld, er is zelfs een sponsor gevonden zodat de boys er dit jaar netjes bijlopen. De tegenstander van vandaag is DHSC, de club van Wesley Sneijder, zelf was hij niet aanwezig en ook zijn ex niet. Er mocht vandaag lekker op echt gras gevoetbald worden, op het altijd mooie veld 5. Het weer was prima, de jongens hadden er zin en er was een top scheidsrechter geregeld om de wedstrijd in goede banen te leiden. Nadat de scheids voor het eerst op zijn fluit had geblazen en de bal een aantal keer was rond gegaan, was het al duidelijk. Het zou vandaag een zware pot gaan worden tegen een technische en fysieke sterke tegenstander. Het was dan ook geen verrassing dat de brilstand het lang zou volhouden. Na het laatste fluitsignaal voor rust stonden er een 0 en een 5 op het scorebord. Van de 5 tegengoals waren er 3 prachtig, en 2 knullig weggegeven. Na rust zorgde Mathijs met een mooie goal op snelheid voor de aansluitingstreffer, maar dichterbij konden we niet komen. De dubbele cijfers werden gelukkig niet gehaald, stand na het laatste fluitsignaal 1-9. Zeker geen schande om van dit elftal te verliezen, de inzet was prima. Volgende week een nieuwe kans in de beker, lekker 2x trainen deze week dan stappen we zaterdag met 3 punten van het veld.