• Houten MO15-1 bekert verder

19 feb 2020
  • Vandaag stond er een bekerwedstrijd op het programma uit tegen VRC MO15-1. Op papier een tegenstander waar van gewonnen moest worden aangezien ze in de derde klasse spelen en Houten momenteel in de eerste klasse.
    Jacky werd afgemeld had nog te veel last van haar voet dus vertrokken we met 13 speelsters.
    Al gauw was het 1 richting verkeer en VRC kwam er maar zelden uit. Helaas speelde Houten erg slordig , laag tempo en met weinig beweging en weinig beleving. De keepster van VRC maakte een paar reddingen.
    Na 20 minuten werd het dan eindelijk 0-1 doordat Loethe wist te scoren. Vijf minuten later werd het 0-2 door een doelpunt van Feline en op slag van rust werd het 0-3 door opnieuw een doelpunt van Loethe.
    Met deze stand gingen we rusten en werd er aangegeven dat we ondanks een 0-3 ruststand niet tevreden waren.
    Er moest met meer inzet , beleving , beweging en het tempo moest omhoog.
    Na de rust een veel beter spelend Houten en binnen 3 minuten stond het 0-5 door twee doelpunten van Zoe.
    Even later werd het uit een corner van Romy 0-6 door Lucia die de bal in 1 keer uit de lucht op haar schoen nam (een beauty). De ene naar de andere mooie aanval volgde elkaar in rap tempo op en Zoe maakte er 0-7 van.
    Hierna was het weer de beurt aan Feline die er 0-8 van maakte. Zoe was op dreef en scoorde haar vierde goal en maakte er 0-9 van. Met nog een paar minuten te spelen kreeg Zoe een publiekswissel en mocht Nikki er nog even in als extra spits.
    En het was Nikki die er 0-10 van wist te maken.
    De laatste paar minuten kwam VRC twee keer gevaarlijk door maar Eloise wist met twee voortreffelijke reddingen de nul te houden. Meiden op naar de volgende ronde.
    Na de wedstrijd werden de meiden op een patatje getrakteerd door Wilco (vader van Nikki ) en Marc (vader van Eva).
    Wederom een wedstrijd met twee gezichten een matige eerste helft en een geweldige tweede helft.
    Zolang we als team 110% inzet en beleving hebben zijn we zeer lastig te verslaan.
    Ik denk dat we heel ver kunnen komen in de beker en in de competitie mee kunnen doen voor de bovenste plaatsen.
    Op 7 maart spelen we uit tegen Breukelen MO15-1 een lastige tegenstander waar we weer top zullen moeten zijn.