• Houten, zaterdag 23 november 2019: s.v. Aurora JO11-1 - Houten JO11-2

3 dec 2019
  • Ondanks een week van regen en wind hebben onze jongens weer goed getraind. Vandaag juist een mooie winterdag op het sportpark van Aurora. Tegen de plaatstelijke Werkhovense jeugd waarvan de uitslagen niet echt denderend zijn te noemen. Ondanks een gelijkspel tegen Kampong werd er verder alleen maar verloren, waarvan de 5-8 tegen SVF nog het minst slecht was te noemen. Altijd een hartelijk welkom van de mensen van deze dorpsclub. Omkleden onder de kantine in de kelder van het gebouw en dan naar het nog bevroren veld, kom op jongens!

Vandaag startopstelling: keeper Levi, achter aanvoerder Ruben-Dyrano-Arthur, middenveld; Simon-Armin-Mehdi, spits Quint, Niek, Lex en Joep in de wissel. Zowel op en tijdens de trainingen en ook in de voorbespreking uitgebreid gehamerd op een goede organisatie waarbij groot houden van ons veld belangrijk was. Nou, de jongens hebben er goed naar geluisterd en voor de uitvoering verdienen ze dan ook een 10. ... of een 20? Trainer Kaya zal zich ook bezighouden met het scoreverloop, wat een wel erg drukke bezigheid zal zijn.

Het duurde nog geen 2 minuten toen Simon de ban brak, 0-1. Daarna Quint, Armin, Mehdi en opnieuw Armin die het 1e kwart 0-5 liet zijn. Het 2e kwart hetzelfde liedje, nu waren Niek, Armin en Quint (beide de hattrick) die bij rust 0-10 schreven. Ook het vermelden waard de kansen voor verdedigers Dyrano en Ruben, maar helaas mistten deze schoten net de precisie. Ook verdediger Arthur herpakte zich heel dapper en zorgde met een paar prima acties en dito voorzetten voor meerdere assists. De 2e helft stond vooral in het teken van onze keeper Levi te laten scoren, maar ondanks verwoede pogingen lukte het niet. Wel en dat is gewoon knap hield onze keeper als enige in de poule zijn doel schoon, top hoor!

De doelpuntenmachine van sv Houten was nog zeker niet gestopt, want ook Mehdi, Niek en Simon volbrachten hun hattrick. Gelukkig schreef de soms (te) bescheiden Lex ook zijn naam op de lijst van doelpuntenmakers en mocht verdediger Joep er 1 bijschrijven. Uiteindelijk een mooie 0-21 overwinning en een zekere plaats in de top 3 van de competitie.

Volgende week oefenen tegen onze JO10-2 en zaterdag Deltasport JO11-3 .

Deze week ook Sinterklaasavond en hopelijk ook mooie cadeau’s voor de jeugd van Aurora, want zij bleven sportief en positief voetballen ondanks de hatelijke 0 en zware nederlaag, een positieve aantekening in het boek van de Sint zal ik zeggen.

Een trotse ouder en trainert.