• HULPDIENSTEN S.V. HOUTEN VANAF 20 JANUARI 2024

23 jan 2024
  • Vanaf 20 januari 2024 zullen alle teams (bij jeugdteams de ouders) worden ingedeeld om een hulpdienst te verrichten. Deze hulpdiensten kunnen bestaan uit ondersteuning van het wedstrijdsecretariaat of het helpen achter de bar in de koffie hoek. Achter de bar in het biergedeelte worden de O23 teams en de Senioren teams ingedeeld.

Het schema is gemaakt t/m 1 juni 2024. Iedereen die op een bepaalde datum niet kan, is vrij om te ruilen met een ander team.

Leeftijd vanaf 18 jaar,
     Spelers, ouders, neven, nichten, opa’s, oma’s, als het maar geregeld wordt!

De diensten voor de teams zie je ook terug in voetbal.nl en de activiteitenkalender op de website van S.V. Houten.

Een week vóór de bardienst krijgt de teammanager nog een herinnering over de zijn/haar team toegewezen hulpdienst, die dan gedeeld zal worden met het team. (leden/ouders)

ZET DEZE DATUM ALVAST IN JE AGENDA!!!

Vragen? Stuur dan een mail aan: kantine@svhouten.nl