• Informatie bezoekende vereniging

1 jun 2021
  • *** publicatiedatum 1 juni 2021 ***

Beste bezoekende vereniging,

Naar aanleiding van de meest recente maatregelen die het kabinet heeft genomen, willen wij hierbij de bezoekende vereniging vooraf zo veel mogelijk informeren van wat er verwacht kan worden bij aankomst op ons sportpark:

Algemeen

• Voor 18 jaar en ouder: houdt minimaal 1,5 meter afstand als je niet uit 1 huishouden komt;

• Bij verkoudheid en ziek zijn, blijf thuis;

• Was je handen regelmatig.

Toeschouwers en sportpark
    • Toeschouwers zijn niet toegestaan.

• S.V. Houten staat staf en chauffeurs van de bezoekende vereniging wel toe op het sportpark.

• Het is vanaf 7 juni NIET toegestaan om de grasvelden te betreden.

Teams
    • Op wedstrijddagen (woensdag, zaterdag en zondag) zijn kleedkamers beschikbaar.

• De trainer of team manager meldt zich bij het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat is in de kantine op de begane grond;

• Tassen en kleding dienen meegenomen te worden naar het veld;

• Het is vanaf 7 juni NIET toegestaan om de grasvelden te betreden, ook niet voor een warming-up;

• Er wordt geen thee of limonade uitgedeeld;

• Het is belangrijk dat de spelers en begeleiding van teams na afloop van een wedstrijd en met inachtneming van de geldende afstandsbepalingen, zo snel mogelijk de dug-out leegmaken en het veld verlaten;

• Pas wanneer een team het veld verlaten heeft, kan een volgend team het veld (en de bijbehorende dug-out) betreden;

• Gebruik alleen eigen bidons of drinken.

• Tijdens de rust van de wedstrijd, blijven de spelers op het veld;

• Bezoekende teams dienen zelf voor EHBO-spullen te zorgen. De AED hangt in de kantine.

Kleedkamers
    • Op wedstrijddagen (woensdag, zaterdag en zondag) zijn kleedkamers en douches beschikbaar. Deze worden toegewezen door het wedstrijdsecretariaat.

• De kantine is gesloten voor drinken en etenswaar;

• De kantine is wel toegankelijk voor het wedstrijdsecretariaat.

Mochten er vragen zijn dan kunnen deze via email gedeeld worden aan: bestuur@svhouten.nl. Hartelijk dank voor de medewerking. Ondanks alle maatregelen hopen wij toch dat u een prettig verblijf zult hebben op het sportpark van S.V. Houten!

Het bestuur van S.V. Houten

Klik hier voor meer informatie