• Invulling middelen - De club van 100 van S.V. Houten

30 nov 2021
  • Beste leden, Club van 100

Zoals eerder aan jullie bericht heb ik naast het werven en beheren van de Club van 100 mij ook bezig gehouden met de uitvoering van de beschikbare middelen.

Dit kan ik mooi combineren met mijn functie van Voorzitter Accommodatie Zaken bij de SV Houten.

Voor veld 3 zijn er derhalve 2 nieuwe dug-outs aangeschaft, voor veld 1 nieuwe losse bankjes voor de trainers en staf en zijn de oude dug-outs van veld 1 naar veld 5 verplaatst. Hiermee kunnen leiders/trainers van elke team en onze gasten bij slecht weer een droog plekje hebben. Kortom de middelen worden zichtbaar en voor een mooi doel ingezet. ( zie bijgevoegde foto’s).

Ook voor de komende jaren zijn er nog mooie doelen waarvoor jullie inleg goed en verstandig ingezet zal gaan worden. Zodra daar meer zicht op is, zal ik jullie op voorhand informeren.

Rest mij om jullie allemaal te bedanken, namens die velen die hier heel veel plezier van gaan hebben.

John Dons

Club van 100

Voorzitter Accommodatiezaken

Klik hier voor het hele bericht & foto's