• Kerstgroet van de voorzitter

22 dec 2020

Beste leden,

Nog een weekje en dan laten we 2020 achter ons. Een jaar wat bijna volledig in het teken stond van Corona. Waarin we nog beter beseffen dat gezondheid het allerbelangrijkste is en ons realiseren hoe kwetsbaar die is. Hoe een wereldwijde pandemie alles kan platleggen en hoe moeilijk die te bestrijden is. En hoe dat ons persoonlijk en als club kan raken. We hebben veel leed van dichtbij gezien en de gevolgen voor onze club zijn ook ingrijpend.

De competitie die 2 keer stilgelegd wordt, de kantine die gesloten moest worden, het publiek wat niet meer langs de lijnen mocht staan, het niet meer mogen trainen bij de senioren en een Algemene Ledenvergadering via Teams, het hoorde er dit jaar allemaal bij.

Toch kijk ik ook met trots terug. De flexibiliteit en weerbaarheid van SV Houten, de leden, trainers, staf en vrijwilligers is nog maar eens duidelijk geworden tijdens deze moeilijke periode. Schouders er samen onder en door, dat was het motto! Continu werd er moeiteloos geschakeld wanneer er nieuwe maatregelen bekend werden en werd er gekeken naar hoe en wat er wél kon. Wij zijn ontzettend trots op iedereen die hier een steentje aan bij heeft gedragen. Grote dank ook aan de sponsoren die ons zijn blijven steunen.

Tot slot ook grote dank aan mijn collega-bestuursleden; een fantastisch team met een tomeloze inzet wat moeilijke beslissingen durfde te nemen met altijd het belang van onze mooie blauw-witte club voorop. Daarom gaan wij hier als club sterker uit komen, daar ben ik van overtuigd!

Hopelijk ziet 2021 er gezonder, rooskleuriger en een stuk sportiever uit. We kijken uit naar de dag dat we de velden weer op mogen, er weer genoten kan worden van wedstrijden en we weer gezellig met elkaar kunnen proosten in de kantine of op het terras.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een gezellig, sportief maar vooral gezond 2021. Take care!!

Udo Delfgou

Voorzitter SV Houten