• Kleding informatie

Online shoppen wordt wel heel makkelijk via de SV Houten webshop op Voetbalshop.nl.

Voetbalshop.nl heeft voor SV Houten een eigen webshop ingericht, zodat je comfortabel thuis de SV Houten kledinglijn kan bestellen. Naast de speciale SV Houten kleding kan je ook alle andere mogelijke voetbalkleding, schoenen en dergelijke bestellen.

• SV Houten Nike kledinglijn

Het SV Houten assortiment is van het merk Nike. Andere merken zijn niet toegestaan als wedstrijdkledinglijn. (shirt, broekje, kousen)

• Thuis Tenue: Blauw (Royal Blue) shirt, Wit broekje en blauwen kousen
    • Uit Tenue: Groen (Hyper Verde), Midnight Navy broekje en Midnight Navy kousen

Het uit tenue is geen verplichting voor de leden, maar wel wenselijk voor die teams die het gezien de divisie/klasse waarin zij spelen nodig zullen hebben.

Beschikbare maten;

• Wedstrijdshirt van maat 116 t/m XXL
    • Voetbalbroek van maat 116 t/m XXL
    • O.a. Trainingspakken van maat 116 t/m XXL

Verder bestaat de SV Houten kleding lijn uit een trainingskleding assortiment en een assortiment presentatie kleding. (o.a. matchday polo's )

20 Procent korting op het SV Houten assortiment

Voor alle leden geldt dat je 20 procent korting ontvangt op iedere bestelling aan SV Houten kleding.
    Voor overige (losse) bestellingen van SV Houten teamwear op de site van voetbalshop geldt een korting van 10% voor SV Houten leden.

• Bedrukking

SV Houten artikelen worden geleverd met SV Houten en voetbalshop.nl logo klein op de voorzijde gedrukt. Echter zonder nummers en verder sponsor uitingen. Natuurlijk zijn deze tegen betaling toe te voegen.

Sponsorlogo borst/rug wit

€ 5,00

Sponsorlogo borst klein wit

€ 3,50

Sponsorlogo full colour

op aanvraag

Rugnummer

€ 2,50

Nummer (tas/tr.pak, short)

€ 2,20

Spelersnaam

€ 5,00

Initialen

€ 2,50

* Bestel je individueel een shirt, stem dan binnen het team af met welk rugnummer je gaat spelen, dit om gelijke rugnummers binnen het team te voorkomen. Aanpassen van bedrukte shirts is niet mogelijk.

• Teambestelling

Voor teambestellingen graag rechtstreeks contact op nemen met voetbalshop.nl via teamwear@voetbalshop.nl
    Er is ook een vrouwen- en meisjes kledinglijn te verkrijgen, neem hiervoor contact op met voetbalshop via teamwear@voetbalshop.nl.

Hier kunt u het bestelformulier downloaden.

• Teamsponsoring

Voor dat u een team gaat sponsoren lees de informatie onder het hoofdstuk teamsponsoring op de SV Houten website.

• Woord en beeldmerk SV Houten

Het woord en beeld merk van SV Houten zijn geregistreerde handelsmerken van SV Houten. Het aan brengen van het SV Houten logo is exclusief voorbehouden aan Voetbalshop.nl. Voor meer informatie kijk je op:

SV Houten wedstrijdkleding geleverd door Voetbalshop.nl is voorzien van het SV Houten logo.

• Kleding passen

Bij SV Houten is zowel een pas set kleding voor junioren als senioren beschikbaar. Wij adviseren om hier voorafgaand aan het bestellen gebruik van te maken.

Maak een afspraak om de pas set te gebruiken via sponsoring@svhouten.nl.

• Betalen

In de shop kan op eenvoudige wijze besteld worden en kan er op diverse betrouwbare manieren betaald worden (I-Deal, Creditcard, PayPal, AfterPay, bankoverschrijving). Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Het betalen van complete team bestellingen via het bestelformulier wordt onderling afgesproken tussen opdrachtgever en voetbalshop.nl.