• Leuke wedstrijd

11 dec 2021
  • Verleden week geen verslag na een offday.
    Zelfs ik had geen zin om een verslag te maken😊.
    Die wedstrijd moesten we gewoon snel vergeten we waren moe ziek en futloos.
    Vandaag stond er dan een uitwedstrijd op het programma tegen de Bilt.
    Na 2 afzeggingen van Nynke en Mette gingen we met 9 meiden na de wedstrijd toe.
    Isa was gelukkig hersteld van corona dus die kon wel mee doen.
    Na een opstelling gemaakt te hebben begon de wedstrijd.
    Het was een leuke wedstrijd en we waren gelukkig weer fitter dan afgelopen week.
    Er werd goed gestreden voor elke meter dus zaten we goed in de wedstrijd.
    De Bilt was het dichtst bij een doelpunt maar gelukkig voor Houten spatte het schot op de lat.
    De eerste time out was een feit en we spraken de meiden toe dat we echt aan het genieten waren van ze.
    Na de time out gingen we verder waar we mee bezig waren goed voetbal en strijden voor elke meter.
    De verdediging gaf niet veel weg want die deden uitstekend hun werk.
    En als de Bilt er door heen kwam
    pakte Fenne een paar goede ballen.
    Toen ging Houten weer in de aanval maar die werd door de Bilt goed verwerkt tot een hoekschop.
    Het was Isa die deze ging nemen dribbelde goed na het doel toe en schoot via de tegenstander deze in het doel dus 0-1.
    De scheidsrechter floot voor de rust dus een voorsprong voor Houten.
    We spraken de meiden toe dat ze goed aan het voetballen waren en dat we zo door moesten gaan dan was de val alles mogelijk vandaag na de offday van verleden week.
    Het derde kwart ging beginnen beide teams stonden klaar alleen de scheidsrechter was spoorloos verdwenen😱.
    Gelukkig voor beide teams kwam die toch terug op het veld hij had namelijk 2 kannen met water gehaald.
    Zo konden we toch aan het derde kwart beginnen.
    De meiden van Houten bleven goed voetballen knokte voor de bal en speelde de bal goed na elkaar over.
    Ook de Bilt bleef op zoek na een doelpunt maar houten gaf weinig weg.
    Toen ging Houten weer in de aanval het was goed aansluiten van het middenveld na het doel toe en het was Fleur die de bal goed door speelde na Isa die de 0-2 maakte.
    En op dat moment zeker verdiend want denk dat het 1 van de leukste en beste wedstrijd was wat de meiden lieten zien.
    Het was voor de leiders echt genieten langs de kant in het zonnetje😎.
    Toen was het tijd voor de laatste time out.
    Als we zo door bleven gaan kon ons deze wedstrijd niks gebeuren.
    De laatste 15 minuten gingen beginnen.
    De Bilt zette nog 1x goed aan maar onze verdediging hield goed stand Lotte, Meike, melis, en yezebel schopte alle ballen goed weg.en ook Fenne hield nog goede ballen tegen.
    Onze middenvelders chayenne, fleur, en lizzy liepen veel meters om de gaten dicht te lopen.
    Om zo ook onze aanvallers isa en esmee te bedienen.
    Na een goede aanval was het Chayenne die de bal na Isa gaf en die de 0-3 maakte.
    De overwinning was wel binnen en we wilde geen tegen doelpunt.
    Die viel ook niet en zo floot de scheidsrechter af einde wedstrijd 0-3 voor Houten.
    Wij de trainers hebben echt van jullie genoten vandaag echt een hele goede wedstrijd gezien.
    En wat is het ook leuk om jullie zo met elkaar te zien jullie genieten en hebben lol met elkaar.
    Woensdag de laatste training van dit jaar en dan volgende week nog een vroege thuiswedstrijd tegen de Meern om 8:30.
    Speciaal gedaan voor Paul want dan heeft die nog iets aan zijn dag😂.
    Na deze wedstrijd begint de winterstop denk dat we die wel kunnen gebruiken na deze rare tijd met corona.
    Dus meiden volgende week nog 1x vlammen en dan mogen jullie genieten van jullie verdiende vakantie.