• Meetrainen met andere clubs

5 mrt 2020
  • Mededeling aan alle jeugdselectie spelers, ouders, trainers en begeleiders.

Inmiddels is het seizoen weer in de 2e helft beland en informeren andere clubs naar onze jeugdspelers. Sterker nog, er zijn al spelers die meerdere stages hebben afgewerkt bij BVO’s (Betaald Voetbal Organisaties). Het bewijst dat er veel talent aanwezig is in de jeugdopleiding.
    Tevens zijn ook spelers die met andere amateurclubs mee gaan of willen trainen. Bij beide kan en mag dat maar wel graag in overleg met ons. Wij hebben als club ook belangen maar samen komen we altijd tot een oplossing.

Hieronder een aantal spelregels m.b.t. het ingaan op uitnodigingen (meetrainen, stagewedstrijden spelen, talentendag bijwonen etc.) bij andere clubs:

1. Ingaan op uitnodigingen ALTIJD in overleg met de HJO (Nikos Korssen). Dit kan ook via de trainer.
    2. S.V. Houten heeft een samenwerkingsverband met FC Utrecht.
    3. Met andere BVO’s dan FC Utrecht meetrainen kan na 1 maart (i.v.m. de samenwerking), tenzij anders overlegd met de HJO.
    4. Met andere amateurclubs meetrainen kan na 1 maart. In dat geval kan S.V. Houten op zoek gaan (intern/extern) naar een speler voor jouw positie. Dat wil niet zeggen dat wij afscheid van elkaar nemen maar daar waar S.V. Houten een speler de ruimte geeft om verder te kijken, kan S.V. Houten ook de ruimte nemen om verder te kijken.
    5. Bij benadering door iemand van een de KNVB of andere club, dit graag melden aan de HJO (gaarne ook alle correspondentie doorsturen).

Als een speler verplichtingen van zijn eigen team niet nakomt, dan kunnen er in overleg tussen de HJO en de trainer maatregelen getroffen worden inzake het meespelen van competitie-, beker- en/of nacompetitiewedstrijden.

Met vriendelijke groet,

Nikos Korssen