• Officiële clubkleuren

28 aug 2020
  • Om redenen van uitstraling, maar vooral omdat S.V. Houten qua tenue geen onderscheid wenst tussen haar leden, vinden wij het belangrijk dat onze spelers uniform gekleed gaan gedurende de wedstrijden.

Vorig seizoen werd diverse malen geconstateerd dat teams niet in de officiële clubkleuren (oefen)wedstrijden speelden, dit seizoen is dit in korte tijd ook al meerdere malen geconstateerd.

Hierbij nogmaals de mededeling dat wedstrijden (competitie-, beker-, oefenwedstrijden en tijdens toernooien) in de officiële clubkleuren gespeeld dienen te worden. De clubkleuren zijn:

• Tenue: blauw (royal blue) shirt, wit broekje en blauwe (royal blue) kousen;
    • Reservetenue: groen (hyper verde) of wit shirt, donkerblauw (midnight navy) broekje en donkerblauwe (midnight navy) kousen.

Dit betekent dat er te allen tijde in het blauw, wit, blauw gespeeld dient te worden. Indien de tegenstander in hetzelfde kleur shirt speelt, dient er in een groen, of sinds dit seizoen, wit shirt gespeeld te worden ipv het blauwe shirt. Of in een heel reservetenue. Het officiële reservetenue is een groen of wit shirt, donkerblauwe broek en donkerblauwe kousen. Om contrasterend qua kleur te zijn met de tegenstander is een combinatie van de hierboven genoemde kleuren mogelijk. Om duidelijkheid te creëren, spreken we van een reservetenue en geen uittenue, we zijn vooralsnog geen BVO.

Het is dus niet toegestaan om in andere kleuren wedstrijden te spelen (zoals bv: trainingstenues, rood/zwarte shirts, oranje-achtige shirts, donkerblauwe shirts, zwarte broeken of zwarte kousen). Duidelijker kunnen wij het niet maken. Vanaf het weekend van 29/30 augustus verwachten wij dat dit ook niet meer voorkomt. Ook niet bij uitwedstrijden. Wij houden trainers en team contactpersonen (senioren) hiervoor verantwoordelijk en zullen nadenken over gepaste maatregelen indien dit toch wordt geconstateerd. Laat het niet zover komen.

Het bestuur van S.V. Houten