• Robert Falk doneert geld aan S.V. Houten

  16 apr 2021
 • S.V. Houten heeft maar liefst 500,- euro gedoneerd gekregen van Robert Falk. Naar aanleiding van de vraag over compensatie van het contributiegeld aarzelde Robert geen moment. In plaats van compensatie te vragen, doneerde Robert het geldbedrag omdat hij dacht dat de club dat wel kon gebruiken in deze moeilijke Corona-periode. S.V. Houten wil Robert daarom in het zonnetje zetten en stelde hem een paar vragen.
   
  Geweldig gebaar, waarvoor dank. Wat is de reden waarom je dit doet?
  Ik ben in middels zo’n 35 jaar lid en heb het hier altijd naar mijn zin. Als klein jongentje moest ik altijd mee naar S.V. Houten van mijn vader en moeder en kom hier nog steeds.
  Met mijn bedrijf A&D Post sparen wij ieder jaar een leuk bedrag voor S.V. Houten middels de Total spaaractie en ik draag de club een warm hart toe. Vandaar dat in deze moeilijke tijd iets extra’s wilde doen voor deze club middels de donatie. De kantine is niet open, er wordt niet gevoetbald, ik dacht dat S.V. Houten wel iets extra’s kon gebruiken.
   
  Wat is je mooiste moment in die 35 jaar S.V. Houten?
  Dat is een moeilijke … Ik heb een geweldige periode meegemaakt. Wat mij zo te binnen schiet is dat we een ontzettend leuk team in de A1 hadden en een voetbalweekend in Zwolle hebben doorgebracht! Dat is onvergetelijk. Maar er zijn zoveel mooie momenten.
   
  Hoe kom je de Coronatijd door zonder voetbal?
  Haha, door keihard te werken. Ik heb een bedrijf wat 24x7 doorgaat. Ik moet tijd maken voor het voetbal in plaats van dat ik tijd heb voor het voetbal. Maar deze week gaan we weer voor het eerst in lange tijd trainen in groepjes van 4, dus ik ben benieuwd.
   
  Als dank willen we nog even reclame maken voor je bedrijf:
   
   
  A&D POST
  In korte tijd heeft A&D post zich ontwikkeld tot een dienstverlener op het gebied van hoogwaardige post en transport diensten, met specialisatie in de juridische markt voor advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarderskantoren. A&D post staat garant voor ondernemerschap, kwaliteit, vakmanschap, innovatieve ideeën en enthousiasme op het gebied van transport en logistiek.
   
  Aangetekende post niet of te laat aangekomen?
  Bij A&D post kunnen wij u garanderen dat dit niet gebeurt. Omdat wij bij A&D post beschikken over een groot netwerk, eigen opslagruimte en een gevarieerd wagenpark zijn wij in staat om u een totaal logistiek pakket aan te bieden. Bij A&D post staan wij voor korte communicatielijnen waardoor wij een snelle service kunnen bieden waarin onze klant altijd centraal staat. Vanuit onze locaties zijn wij in staat om heel Nederland binnen twee uur te bedienen. Dit zonder een doorberekening van hoge overheadkosten.
  Voor meer informatie, klik hier.