• S.V. Houten heeft een vertrouwenscontactpersoon aangesteld

30 sep 2021
  • S.V. Houten wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier voetbalt en zich thuis voelt binnen de vereniging. Gezamenlijk dienen we er alles aan te doen om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo voor iedereen te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat.

Dat is dan ook één van de redenen waarom binnen S.V. Houten een vertrouwenscontactpersoon (VCP) is aangesteld. De vertrouwenscontactpersoon fungeert als een centraal aanspreekpunt om zo met elkaar te zorgen dat de wijze waarop we binnen de club met elkaar omgaan respectvol en veilig is. Uiteraard hopen wij dat een vertrouwenscontactpersoon niet nodig is bij onze club maar lees dit document aandachtig door zodat je weet wanneer je de vertrouwenscontactpersoon kan benaderen wanneer je deze nodig hebt.

Het bestuur van S.V. Houten

Klik hier voor meer informatie over de vertrouwenscontactpersoon