• S.V. Houten Heren 1 seizoen 2023-2024

  8 jul 2023
 • De stofwolken na het prachtige kampioenschap van het 1e elftal in de 3e klasse D en het succesvolle seizoen bij O23 zijn amper opgetrokken, en we blikken alweer vooruit op de start van een nieuw seizoen. Ondertussen geniet eenieder nog van een welverdiende vakantie, maar over een kleine maand gaat de bal alweer rollen. Zaterdag 5 augustus gaat de bal rollen en vindt de eerste training plaats. Een seizoen vol uitdagingen op komst in de 2e klasse!

  Selectie SV Houten

  De visie van de club blijft het opleiden van spelers voor het eerste elftal.Net als de voorgaande seizoenen heeft de selectie een zeer groot Houtens karakter met spelers die al jaren onderdeel uitmaken van de groep of doorstromen vanuit de jeugd. Naast Luuk Gerritsen, die vorig seizoen een stormachtige ontwikkeling doormaakte en al vroeg in het seizoen werd doorgeschoven vanuit de O18, zijn de volgende spelers van O23 voor komend seizoen toegevoegd aan de selectie:

   

  -        Robin Koldenhof

  -        Aimane Mechroubi

  -        Wessel Delfgou

  -        Ouassim Berragiy

   

  Daarnaast is Leon de Lange een 'nieuw' gezicht binnen de selectie. Leon is uiteraard geen onbekende binnen de club en sluit weer aan bij de selectie na een aantal jaren gespeeld te hebben in de luwte bij Houten 2.


  Hierbij presenteren we de selectie van SV Houten 1 voor het seizoen 2023/2024:  Fijne vakantie!
  Technische staf SV Houten 1