• S.V. Houten start met een cursus voor jeugdtrainers

8 sep 2021
  • Beste trainers van S.V. Houten,

S.V. Houten start, in samenwerking met FC Utrecht en PASS Sports Coach Academy, de cursus Play Coaching voor jeugdtrainers. Het bestuur van S.V. Houten is van mening dat we met het aanbieden van deze cursus, waarbij leren, trainen en coachen centraal staan een goede stap voorwaarts zetten in onze jeugdopleiding.

PLAY COACHING: Worden ook op uw club veel teams getraind en gecoacht door ouders of jonge voetballers van de club? Onze opleiding helpt deze trainers met praktische tips om een betere trainer te worden, waardoor zij met nog meer enthousiasme jeugdteams trainen en coachen. Zo leren zij om een training goed te laten verlopen en om een goede sfeer plus een positief ontwikkelklimaat te creëren in hun team.

Deelname

Deelname is voor alle jeugdtrainers van de breedteteams en selectieteams onderbouw. Er geldt een minimum van 10 en een maximum van 20 trainers.

Kosten

De opleiding gratis maar niet vrijblijvend. Alle deelnemers verbinden zich om als jeugdtrainer bij S.V. Houten actief te zijn en het lopende seizoen af te maken.

Wanneer

Dinsdag 12 oktober en dinsdag 26 oktober verplichte fysieke aanwezigheid in de kantine. De bijeenkomsten duren van 19:00 uur tot uiterlijk 22:00 uur.

Zelfstudie

Er zijn ook 9 uur zelfstudie benodigd.

Aanmelden geschiedt via email jeugd@svhouten.nl onder vermelding van “FC Utrecht Play opleiding”. Vermeld aub je naam, adres, 06-nummer, e-mailadres en het team waar je trainer van bent.

De inschrijving sluit op zondag 26 september, na deze datum worden de inschrijvingen niet meer in behandeling genomen. Indien de animo zo groot is en het maximum van 20 aanmeldingen wordt overschreden, zal het bestuur bepalen wie er kan deelnemen. Er zal worden bekeken of een tweede cursus tot de mogelijkheden behoort.

Heb je nu al vragen dan kan je deze ook stellen aan jeugd@svhouten.nl.

Wij hopen dat jullie je snel met veel enthousiasme aanmelden.

Het bestuur van S.V. Houten