• Start verplichte vrijwilligersdiensten

29 aug 2021
  • Zoals gemeld in de laatste ALV gaan we voor de bezetting van het wedstrijdsecretariaat met verplichte vrijwilligersdiensten starten aangezien het helaas steeds moeilijker wordt om hier vaste vrijwilligers voor te vinden. Bij heel veel clubs is dit al zeer gebruikelijk, waar we bij ons altijd het geluk hadden dat dit door trouwe vrijwilligers werd opgepakt. Concreet betekent dit dat elk team enkele keren per seizoen een vrijwilliger regelt die een paar uur (samen met een ervaren vrijwilliger) gastvrouw/heer is. We houden uiteraard rekening met thuis en uitschema. De teamleider is verantwoordelijk voor het uiterlijk op donderdagavond doorgeven van de naam van de vrijwilliger. Mocht je nog vragen hebben app of mail dan even met John Vermeulen. Alvast ontzettend bedankt!