• Tweede bekerwedstrijd BFC MO15-1 tegen SV Houten MO15-1

22 sep 2019
  • Vandaag stond de tweede bekerwedstrijd uit tegen BFC MO15-1 op het programma.
    Beide teams hadden hun eerste wedstrijd gewonnen dus de ploeg die zou winnen zou zo goed als zeker door zijn naar de volgende ronde. Helaas was Nine ziek dus werd Amber erbij gehaald als wissel voor het middenveld. Houten begon erg goed en binnen een paar minuten was het Jacky die hard binnenschoot vanaf ongeveer 20 meter 0-1. Kort daarna was het Feline die er al snel 0-2 van maakte.
    Ook BFC is een tweedejaars Mo15 team en dus ging het daarna al snel een stuk fysieker spelen.
    Toch werd het nog voor de rust 0-3 door een afstandsschot van Amber.
    Met deze stand gingen we rusten.
    Na de rust werd er te veel met de bal gelopen door de speelsters van Houten.
    Ook gingen er te veel speelsters voor een actie in plaats van een combinatie.
    Hierdoor had Houten wel veel de bal maar werden we nauwelijks gevaarlijk in de tweede helft.
    Ook vandaag gaf de verdediging weinig weg onder leiding van Eva.
    Vlak voor tijd werd er een voorzet niet goed verwerkt door onze keepster Eloise en kon de tegenstander de bal simpel van dichtbij binnen tikken.
    Zo werd de eindstand 3-1.
    Deze wedstrijd had twee gezichten. De eerste helft werd er goed gevoetbald en gecombineerd. De tweede helft gingen we allemaal dingen doen die we niet moeten doen.
    Al met al een mooi resultaat en leermoment voor de komende wedstrijden.

Twee trotse trainers