• Uitnodiging kennisquiz - voetbalkennis battle 2022

1 nov 2022
  • Wij hebben onderstaande uitnodiging ontvangen.

Vind je het leuk om S.V. Houten te vertegenwoordigen, meld je dan met een team aan.

Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Heb je je ingeschreven dan dien je ook mee te doen en niet op het laatste moment af te zeggen.

Let op: één team per club dus wie het eerste zich inschrijft, vertegenwoordigt S.V. Houten.

***************************

Beste voetballiefhebber,

Op dinsdag 27 december 2022 om 20:00 uur dagen wij alle voetbalclubs in een straal van 5 km van Odijk uit voor de eerste Singel 40 Voetbalkennis Battle! Vergeet alle derby's, 27 december leggen we 16 voetbalclubs uit de regio langs de voetbalkennislat.

Stel je eigen clubteam samen met bestuurders, jeugdcommissie, spelers en speelsters en strijdt tegen alle clubs uit de regio om de "Wij zijn de beste!" wisselbokaal.

Deelname is gratis, inschrijven van jouw club en de 4 deelnemers kan via deze link: https://singel40.nl/voetbalkennis-battle-singel-40/

Let op: één team per club!

Tot snel!

Team Singel