• Opzeggen lidmaatschap

  Heb je besloten om te stoppen bij SV Houten dan dien je het lidmaatschap voor 15-juni te hebben opgezegd.
  Het opzeggen van je lidmaatschap kun je doen via ledenadministratie@svhouten.nl 

 • Overschrijven naar een andere vereniging

  Senioren en junioren (Onder 19/17/16/15 en 14) kunnen tot het eerste weekend van de maand maart overschrijven naar een andere vereniging. Als zij zich hierna inschrijven bij een andere vereniging dan is de overschrijving met ingang van het daar op volgende seizoen van kracht.
  Lees hieronder wel de verschillen van een A en B-categorie overschrijving.

  Pupillen (categorie Onder 13 en jonger) kunnen het gehele seizoen overschrijven.

  Als lid kun je jouw overschrijvingsverzoek volgen in de Voetbal.nl-app onder het menu item 'instellingen > Mijn overschrijvingen'.

 • Overschrijven naar de A-categorie

  Wanneer u uw lidmaatschap opzegt om daarna lid te worden van een andere vereniging, dan moet u zich voor 15 juni hebben laten inschrijven als lid bij de nieuwe vereniging om in het nieuwe seizoen in de A categorie teams uit te mogen komen (alleen aanmelden is niet genoeg). Overschrijven naar een A categorie team van een andere vereniging kan ook na de 15e juni, maar dan moet je aan KNVB dispensatieregels voldoen om nog in een A categorie team uit te mogen komen in dat seizoen. Welkde regels dit zijn is op te vragen bij de KNVB. 

  Informatie over wat de A categorie en B categorie teams zijn is te verkrijgen bij de nieuwe vereniging.

 • Overschrijven naar de B-categorie

  Schrijf je na 15 juni over naar een andere vereniging, dan kan je altijd in een B categorieteam uit komen. Een overschrijving voor de B-categorie kun je t/m het eerste weekend van maart aanvragen.
  Informatie over wat de A categorie en B categorie teams zijn is te verkrijgen bij de nieuwe vereniging.