• Uitwedstrijd

10 okt 2020
  • Vandaag stond de uitwedstrijd tegen De meern op het programma. We vertrokken met 11 meiden want Fleur was helaas ziek. Na een warming up en een opstelling kon de wedstrijd beginnen. Hoewel De Meern pas 1 punt had gehaald was het geen makkelijke wedstrijd voor Houten. Want De Meern had veel speelsters in de verdediging staan, en Houten had moeite om daar een gaatje in te vinden. Maar toch viel daar het eerste doelpunt van Houten het was Isa die de 0-1 maakte. Toen kwam de eerste time out we zijde dat de meiden niet op een kluitje moesten lopen maar juist het veld groot proberen te maken. Het tweede kwart begon maar nog steeds voetbalde Houten niet best. Hoewel De Meern eigenlijk niet in de buurt kwam van ons doel. Toch werd het vlak voor rust 0-2 een aanval die ik graag zie het was Azmira die goed dribbelde en een goede voorzet gaf. En Isa alleen maar tegen de bal aan moest lopen dat was dus 0-2 door Isa. Het was rust. Na de rust gingen we op zoek na meer doelpunten want De Meern kwam niet vaak voor ons doel, Dus had Tess een rustige dag. En wat ze moest doen deed ze goed. Toen viel daar de 0-3 Het was een goede actie van Chayenne die de bal op Lotte gaf en die kon vrijstaand scoren. Niet veel later viel ook de 0-4 door een doelpunt van Isa. En net voor de laatste time out viel ook nog de 0-5 door een doelpunt van Lotte. We moesten nog 15 minuten en dan was de overwinning binnen. Er gebeurde niet veel de laatste 15 minuten. Want we liepen allemaal een beetje door elkaar heen, omdat iedereen mee na voren wilde. Toch viel de nog1 doelpunt 0-6 door Azmira . Dat was de eindstand. We zijn prima op een tweede plaats gekomen. En als het goed is komt er een nieuwe indeling. De tegenstanders zullen wat beter worden dus zullen we flink aan de bak moeten, en onze eigen plek moeten gaan houden in de wedstrijd. Meiden ga zo door en het kan nog een heel leuk seizoen gaan worden. En hopen dat corona geen rol gaat spelen voor de wedstrijden die gaan volgen. Ik wil ook hierbij de ouders bedanken die altijd beschikbaar zijn tijdens de uitwedstrijden.