• verslag

29 mei 2019
  • O13-2 zet zegenreeks voort.
    Prima voetbal en uitzicht op een plek in de middenmoot van de 1e klasse
    Wat uiteindelijk een prima resultaat zou zijn.
    Wederom Klasse Jongens!!
    “de trainer”

Wedstrijdverslag 18 Mei 2019
    Sv Houten O-13-2 – Zwaluwen Utrecht´11 O-13-1

Na een goede warming-up klonk het fluitsignaal van de scheidsrechter en begon de wedstrijd.
    We begonnen goed en waren vooral op hun helft aan het aanvallen.
    Na een paar kansen kwam daar de 1-0 van Daan.
    Doordat we veel op hun helft voetbalden kregen we veel kansen en kwam er kort na de 1e goal de 2de goal van Delano.
    Naarmate de wedstrijd verder liep kreeg zwaluwen kort voor rust een paar grote kansen en scoorde ze de 2-1.
    Na de rust begonnen we weer best sterk aan de 2de helft en kreeg zowel
    Sv Houten als Zwaluwen Utrecht grote kansen.
    Na een toch onrustig begin van de tweede helft scoorde Sven de 3-2 via een vrijetrap op de rand van het 16 meter gebied.
    Kort daarna scoorde Zwaluwen Utrecht de 3-2.
    Met nog 5 minuten op de klok en een 3-2 voorsprong was de wedstrijd nog niet gespeeld en bleven we scherp ondanks Zwaluwen Utrecht grotendeels op onze helft aan het aanvallen was.
    Kort voor het einde scoorde Daan een heel mooi afstandsschot net over de keeper heen. 4-2 eindstand.
    De 3 punten zijn binnengehaald hierbij zet Sv Houten zich op de 7e plek, deze zaterdag wacht de wedstrijd tegen PVC de huidige nummer 7 op de ranglijst.

Verslag van Sven Ottenhoff