• Versoepelende maatregelen - wijziging

29 jun 2020
  • Beste leden,

Zoals jullie hebben vernomen vervallen vanaf 1 juli de beperkingen op het veld om te voetballen voor alle categorieën én kunnen de clubs weer bezoekers en toeschouwers op hun accommodaties ontvangen. En dat hebben we geweten. Velen van jullie zijn aan het appen geslagen met vragen wat er allemaal wel en niet kan. Ook nu volgen wij de richtlijnen vanuit de KNVB en RIVM.

Wat mag er vanaf 1 juli?

Wedstrijden en trainingen
    * Alle teams mogen weer zonder beperkingen van 1,5 meter trainen;
    * Alle teams mogen weer wedstrijden spelen, niet alleen onderling maar ook tegen andere clubs;
    * Toeschouwers (18+ jaar) langs de lijn houden 1,5 meter afstand;
    * Het ballenhok is weer toegankelijk voor trainers;
    * Kleedkamers zijn weer toegankelijk op zaterdag voor wedstrijden.

De planning van de zaterdag geschiedt onder leiding van Edgar Bolwerk.

Sportpark en kantine
    Het sportpark is vanaf 1 juli weer voor iedereen toegankelijk en er zijn geen toezichthouders meer aanwezig. Wel dient er op het sportpark voor personen ouder dan 18 jaar 1,5 meter afstand gehouden te worden. Iedereen is daar zelf verantwoordelijk voor. De openingsdagen van het sportpark zijn t/m 18 juli van maandag t/m zaterdag en vanaf 19 juli t/m 6 augustus alleen op donderdag.

Vanaf 1 juli mogen ook alle sportkantines en terrassen weer open. S.V. Houten heeft besloten dat de kantine alleen op donderdagavond en op zaterdag te openen. De rest van de dagen blijft de kantine gesloten. Momenteel worden er activiteiten ondernomen om de kantine ‘coronaproof’ te maken conform de richtlijnen.

De openingsdagen van de kantine in de maanden juli en augustus zijn:

1 t/m 19 juli                       : donderdagavond en zaterdag
    20 juli t/m 6 augustus         : elke donderdagavond
    Na 6 augustus                    : wordt tzt bekend gemaakt.

Tot slot nog het volgende. Ook S.V. Houten is blij dat er weer veel bewegingsvrijheid is maar wij doen een dringend beroep op eenieder die het sportpark betreedt zich te houden aan de basisafspraken vanuit het kabinet waaronder: 1,5 meter afstand houden, vaak handen wassen, drukte vermijden en thuisblijven als je ziek bent.

Welkom terug op het sportpark!

Het bestuur van S.V. Houten