• Vierde overwinning op rij

8 okt 2021
  • Vandaag moesten we een uitwedstrijd bij 'T goy die stonden onderaan.
    Ze hadden de eerste wedstrijd verloren met 25-0.
    Voor dat de wedstrijd begon vroeg 'T goy of 1 van ons de wedstrijd wilde fluiten.
    Paul nam die taak op zich.
    We gingen beginnen aan de eerste kwart.
    Het was een rare tegenstander om tegen te spelen.
    Maar het was houten wat als eerste een doelpunt maakte het was Fleur die Isa in stelling bracht en die maakte 0-1.
    Niet veel later maakt Isa ook de 0-2.
    We speelde zeker niet onze beste wedstrijd dat was wel te merken opeens maakte de tegenstander de 1-2.
    Toen was het tijd voor een korte time out.
    De meiden werden aangesproken dat het wel wat felle mocht en niet gek moesten laten maken door de tegenstander.
    Het tweede kwart ging beginnen.
    Onze meiden hadden toch wel een beetje last van de tegenstander.
    Maar het was weer Isa die de 1-3 maakte.
    We gingen op zoek na meer doelpunten.
    Vlak voor de rust viel de nog 1 doelpunt het was Esmee die de 1-4 maakte.
    Het was rust we namen wat te drinken en we spraken de meiden nog even goed toe dat we door moesten gaan.
    We begonnen aan de derde kwart.
    We misten aardig wat kansen deze wedstrijd.
    En dat was ook tijdens deze kwart van de wedstrijd.
    Het was Isa die 1-5 maakte en toen was het tijd voor een korte time out.
    We moesten nog 15 minuten en wisten wel dat we deze wedstrijd gingen winnen.
    We waren net begonnen aan het laatste kwart en het was Esmee die de 1-6 maakte.
    Niet veel later werd het ook 1-7 door een eigen doelpunt.
    Ook de 1-8 Was een eigen doelpunt.
    En de toeschouwers waren iets te fanatiek aan het juichen volgende keer niet neer doen😉.
    Vlak voor tijd scoorde houten nog 1x het was Esmee die de 1-9 maakte.
    De scheidsrechter had het wel gezien en floot 3 minuten eerder af.
    De vierde overwinning op rij was een feit.
    Toen we ook de andere uitslagen binnen kregen was het Houten wat alleen boven aan staat na deze ronde.
    Zaterdag spelen we thuis tegen de nummer 2 bij winst dan worden we eerste van de poule dat verdienen onze meiden wel.
    Alleen zal het wel een stuk beter moeten dan deze wedstrijd maar dat kunnen de meiden wel.
    Dus hup meiden zaterdag volle bak er tegen aan en die eerste plaats vast houden.