• Vroege uitwedstrijd

18 sep 2020
  • Vandaag stond er een vroege uitwedstrijd op het programma we moesten uit om 8:30 bij dvsu. We hadden 12 meiden alleen Lotte moesten we missen. Na een warming up en een opstelling ging de wedstrijd beginnen. De eerste 15 minuten was het een beetje zoeken want je kon zien dat we Lotte voorin miste die het goed kan vinden met Isa . We speelde wel veel op de helft van de tegenstander maar kregen weinig kansen. Na 15 minuten was de eerste time out. Toen werd er begonnen aan de tweede kwart nu kregen we wel wat kansjes. Het was Amy die scoorde 0-1 . Niet veel later verdubbelde we de score 0-2 door een doelpunt van Azmira . Het was rust we spraken onze meiden toe dat we wel door moesten gaan en dat we de nog niet waren. Het derde kwart begon ook de tegenstander kreeg nu wat kansjes, maar het was Fenne die haar doel schoon hield. Gelukkig was het Azmira die er 0-3 van maakte die een hele goede wedstrijd speelde. Er kwam weer een korte time out. We moesten nog 15 minuten vol houden. Het laatste kwart van de wedstrijd begon. En het was dvsu die nu wel scoorde 1-3. We verslapte iets en dat kon je merken want het was opnieuw dvsu die een kans kreeg. Melis maakte een slimme kleine overtreding zodat de kans er niet in ging. Kort ernaar besliste we de wedstrijd het werd 1-4 door een doelpunt van Meike. Niet veel later was het weer Meike die scoorde 1-5. Met nog 1 minuut te gaan was ons tweede overwinning wel binnen. Maar er werd toch nog 1x gescoord het was Fleur die goed voor het doel stond en de 1-6 binnen kon prikken. De scheidsrechter floot gelijk af en was dus daar weer een overwinning voor onze meiden. Iedereen had het weer heel goed gedaan, maar let op dat je wel op je plek gaat lopen waar je neer gezet word. Zaterdag weer een uitwedstrijd op het programma uit na zwaluwen, deze ploeg heeft ook 2x gewonnen en nog geen enkel tegen doelpunt gekregen. Dus we zullen vol aan de bak moeten voor een goed resultaat. We moeten wel onze topscoorder missen. Maar als we allemaal 100% inzet hebben en willen knokken voor de bal kan het een leuke wedstrijd worden.