• Vroege uitwedstrijd

11 sep 2021
  • Vandaag stond er een vroege uitwedstrijd op het programma voor onze meiden.
    We hadden een uitwedstrijd bij Hooglanderveen.
    Na een opstelling gemaakt te hebben begonnen de meiden aan de warming up.
    Deze keer stond Fenne in het doel en mocht Meike het achterin proberen met Melis en Yezzebel.
    Op het midden stonden Chayenne en Nienke, en voorin Isa met lizzy.
    We hadden 2 wissels dat waren Esmee en Fleur.
    De wedstrijd ging beginnen en het was even wennen met een andere verdediging.
    De wedstrijd ging een beetje over en weer en Houten was nog op zoek na het goede ritme.
    Toch viel er 1 doelpunt in de eerste 15 minuten het was goed door zetten van Isa die via een klutsbal de 0-1 maakte.
    Toen was de eerste time out.
    We spraken de meiden aan dat het wel iets felle mocht we stonden dan wel 0-1 voor maar daar was ook alles mee gezegd.
    Het tweede kwart begon en het voetbal werd gelukkig al wat beter.
    De meiden begonnen vaker over te spelen na elkaar en dat was leuk om te zien.
    Na een goede aanval werd het 0-2 door een doelpunt van Esmee na een goede bal van Isa.
    Vlak voor rust kregen we nog een vrije trap het was Fleur die achter de bal ging staan en die de bal in het net schoot 0-3.
    Dat was de ruststand.
    We spraken de meiden weer even toe dat het beter ging en dat ze zo door moesten gaan.
    Het derde kwart ging beginnen en het was Houten wat weer ging aanvallen.
    Het werd 0-4 door opnieuw Fleur na een goede voorzet van Chayenne.
    Ook de 0-5 viel nog door een doelpunt van Isa.
    We hadden weer een korte time out en moesten nog 15 minuten vol maken voor de overwinning.
    Het was deze keer de tegenstander die een doelpunt maakte 1-5.
    Onze meiden gooide de nog een schepje boven op en begonnen steeds beter over te spelen na elkaar en het was echt genieten langs de kant.
    Het werd 1-6 voor Houten na een doelpunt van Esmee na een goed voorzet van Isa.
    De meiden gingen goed door en hadden de nog wel even zin in.
    We kregen een corner het was Chayenne die hem ging nemen die speelde de bal na Isa die speelde de bal door na Fleur en die gaf de bal aan Esmee die de 1-7 maakte dat was echt een mooi uitgespeeld doelpunt.
    Houten zette na 1x aan en het was Isa die de 1-8 maakte.
    Dat was ook de eindstand weer een goede overwinning.
    Alle meiden hebben weer goed gewerkt en hun best gedaan.
    Meiden ga vooral zo door we zijn trots op jullie hoe jullie spelen en geniet vooral en heb plezier.
    Volgende week weer een uitwedstrijd op het programma.
    Na delta sport dus een echte kraker.