• wedstrijd

• Wedstrijdverslag bekerwedstrijd Zaterdag 12 september 2020
    Kampong O15-2 – SV Houten O15-2
    Uitslag 6 - 1 voor SV Houten
    Vandaag moesten sv Houten 15-2 tegen Kampong 15-2. Om 14:30 trapte sv Houten de bal af en de wedstrijd kon beginnen. In het begin hadden we veel balbezit en we zetten druk na een paar minuten scoorde we snel de 0-1 door een goal van Ilias. Nadat kampong had afgetrapt zetten wij meteen druk met succes want we hadden de bal veroverd en startte meteen een aanval waarbij Nils een wonderschoon doelpunt maakt, met zijn linkervoet raakt hij de bal en schoot hem heel mooi de linkerkruising in. 0-2 de scheidsrechter floot en Kampong trapte weer af weer zette we druk op Kampong en we hebben de bal heroverd we stonden een paar minuten voor hun doel en nadat we een gat vonden in de verdediging scoorde Ilias de 0-3. Lang bleef het 0-3 todat de spits van Kampong de 1-3 maakte balen maar we moesten doorgaan want de wedstrijd was nog niet afgelopen en opgeven daar doen we niet aan. Het bleef lang 1-3 todat Ilias weer een doelpunt maakt! 1-4. Na die goal kwamen de eerste wissels Hanin voor Noah, Ilias voor Flip en Ivan voor Seppe. We konden weer beginnen we maken veel kansen maar we maakten ze helaas niet af. Helaas voor Flip moest hij er weer uit vanwege een blessure en Ilias kwam er weer terug in. Er gebeurde niet meer zoveel in de eerste helft en de scheids floot af voor rust. Het was weer tijd om terug op het veld te gaan. Er werd weer afgetrapt en we zetten meteen druk op de tegenstander. Er werden veel kansen gemaakt door ons maar afmaken lukte ons nog niet todat Hanin scoort 1-5. Heel lang bleef het 1-5 todat Noah in de laatste minuten nog de 1-6 maakte en dat ook nog op zijn verjaardag gefeliciteerd makker. De scheids floot af en wij wonnen. Doordat we eerste zijn geëindigd in de beker zijn we door klasse boys. Nu focussen op de competitie.

Verslag van: Nooman Hashemi