• wedstrijd

• Wedstrijdverslag competitiewedstrijd Zaterdag 19 september 2020
    SV Houten O15-2 – AFC Quick O15-2
    Uitslag 6 - 2 voor SV Houten

We moesten vandaag onze eerste competitiewedstrijd spelen na het lekker ontbijt bij de Roskamp, we waren der hellemaal klaar voor.
    De scheids floot en de wedstrijd was begonnen.
    Aan het begin van de wedstrijd ging het op en neer maar uiteindelijk creëerden wij de meeste kansen.
    Toen zetten we een mooie aanval op, een voorzet en een doelpunt 1-0 voor ons. Daarna bleven wij steeds meer aanvallen en waren hun nog niet erg gevaarlijk geweest.
    Toen kregen we steeds meer de bal.
    De diepte ballen waren goed, daar kwam uiteindelijk ons 2de doelpunt ook uit en stonden we dus 2-0 voor.
    Daarna werden hun steeds gevaarlijker en waren zij op dat moment de betere partij en toen scoorden hun de 2-1 uit de counter.
    Toen werd de wedstrijd weer wat spannender maar creëerden we een mooie aanval via de linkerkant en uit die aanval scoorden we nog een doelpunt 3-1 was nu de tussenstand maar de wedstrijd was zeker nog niet gespeeld.
    Hun creëerden wel kansen maar die weerden we goed af.
    Daarna al snel weer een mooie dieptebal en maakte we er 4-1 van.
    Toen bleef het een lange tijd spannend maar uit de corner scoorde we ons laatste doelpunt in de eerste helft.
    Aan het einde van de eerste helft maakte hun nog de 5-2.
    De tweede helft bleef het spannend. Wij, maar ook hun kregen kansen, maar niet groot genoegen kansen om daaruit te scoren en dat bleef de hele tweede helft wel op en neer gaan. Aan het einde van de wedstrijd kregen we nog 2 grootte kansen waaruit 2 keer werd gescoord maar een werd er afgekeurd vanwege gevaarlijkspel. Uiteindelijk was de eindstand 6-2

Verslag door: Ties Klaver