• wedstrijd

HDS O15-1 - SV Houten O15-2
    Uitslag 2 - 2

-1e helft
    Na een korte warming-up kan de wedstrijd beginnen. Het is half 1.
    Er komt gelijk een aanval van sv houten. Noah draait goed weg en speelt tussen 2 man in de 16 meter en schiet hem erin. 0-1 voor ons. Er komen veel acties/aanvallen in de eerste 10 minuten maar helaas resulteert het niet in meer goals.
    We winnen de meeste duels op het middenveld. We komen vaak tot de achterlijn.
    We hebben een aantal schoten op goal in de eerste 15 minuten. Na een goede bal van Ilias komt Ties in een 1 tegen 1 met de keeper maar de keeper pakt hem van de voeten van Ties. Er komt een corner. Ilias neemt de corner en Silvijn kopt hem er in 0-2.
    Na balverlies in de hoek komt hij uit de kluts in de voeten van de tegenstander die schiet hem er in 1-2.
    Wij komen met een goede aanval en we schieten 2 keer maar de keeper keert beide keren en ze komen er goed uit. Yves kom bij de 16 meter en word neergehaald.
    Noah wordt eruit gehaald en Flip komt er in. De scheidsrechter fluit niet. De tegenstander (HDS) komt met een aanval en komen er door ze schieten de bal er ook in 2-2 weer gelijk. Sv houten komt er weer langs en Ilias schiet op de paal.

Korte samenvatting 1e helft
    Er is veel balverlies op het middenveld. We stonden 0-2 en geven het uit hand. Aan het einde van de 1e helft staat het 2-2. Het gaat niet lekker bij ons we spelen niet goed.

-2e helft
    We hebben van de trainer (Jan) door gekregen dat we de eerst 5 minuten vooral op balbezit moeten letten en de bal vast moeten houden. In de 40e minuut krijgt Flip geel (10 minuten er uit). Ties wordt neergehaald en we krijgen een vrije trap. Die gaat met naast. Justus doet hetzelfde als wat er bij Ties gebeurde en Justus krijgt in de 43e minuut geel (nu zijn Flip en Justus er uit).
    Ties heeft een goede loop actie en schiet op de paal. Ties wordt diep gestuurd en geeft hem op Noah bij de 5 meter lijn en schiet hem tegen de keeper. Flip mag er nu weer in. Ilias gaat er voor Flip in.
    HDS krijgt een vrije trap maar Bjorn heeft hem klem. Justus en Flip gaan wisselen.
    HDS krijgt een corner alleen die komt op de arm van HDS dus een vrije trap voor SV Houten. Wij komen met één één combinatie alleen die gaat er niet in. Wij maken een overtreding en HDS krijgt op randje 16 een vrije trap. Deze gaat er niet in.
    Er is veel frustratie dat is de hele wedstrijd al zo alleen nu loopt het heel hoog op.
    De scheids fluit niet goed. Wij maken een goal alleen deze wordt afgefloten zonder dat de scheids iets gezien had. HDS komt ook met een aanval die wordt weggehaald.
    We zijn aangekomen bij de laatste 5 minuten.
    Iedereen geeft alles wat hij kan. Alleen het lukt niet meer.

Verslag door: Lard de Rooij.