• Wedstrijd om tweede plaats

2 okt 2020
  • Vandaag stond er een thuiswedstrijd op het programma tegen de Bilt om plaats 2. Na een warming up en een opstelling ging de wedstrijd beginnen. Het was een leuke wedstrijd vanaf het begin en de meiden moesten aan de bak. Na wat kleine kansjes over en weer was het de Bilt die scoorde 0-1 Toen was daar de eerste time out na 15 minuten. We zijde tegen de meiden dat we de vol voor moesten gaan en dat het soms wat snelle moest gaan. Al snel scoorde Houten de gelijkmakker 1-1 door een doelpunt van Azmira. We gingen op zoek na een tweede doelpunt en die viel ook 2-1 door een doelpunt van Isa. En zelfs vlak voor de rust scoorde Houten nog 1x door weer een doelpunt van Azmira 3-1. Dat was ook de ruststand. Na een korte bespreking wisten we dat we wel nog aan de bak moesten. De tweede helft begon en het was de Bilt die weer wat kleine kansjes kreeg maar het was Fenne die haar doel schoon hield. Ook Houten scoorde dat kwart niet en zo bleef het 3-1. We moesten nog 15 minuten en dan was de overwinning binnen. Hoewel we langzaam moe begonnen te worden begonnen we aan het laatste kwart. Houten kreeg een corner het was Azmira die hem nam en dribbelde met de bal na het doel en maakte de 4-1 van. Niet veel later werd het 5-1 door een doelpunt van Azmira. Hoewel daar ook over gespeeld kon worden want stonden een paar meiden vrij voor het doel. Vlak voor tijd viel ook nog de 6-1 door een doelpunt van Isa. Ook daar kon worden overgespeeld. Maar dat hebben we na de wedstrijd ook goed besproken. Al met al een leuke overwinning en we staan weer op plek 2. Zaterdag een uitwedstrijd tegen De Meern. Als we met ze alle goed onze best doen en goede inzet hebben dan moeten we plek 2 vast kunnen houden.