• Wedstrijd voor de eerste plaats

26 sep 2020
  • Vandaag moesten we uit tegen de nummer 1.na opeens veel afzeggingen op het laatste moment vooral in de verdediging hadden we toch een team kunnen maken. De wedstrijd ging beginnen en we begonnen goed aan de wedstrijd na 8 minuten werd het toch 1-0. Gelijk daarna kregen wij een kans via Lotte maar die miste. Kort daarna kreeg Azmira ook een kans ze liep goed door vanaf eigen helft schoot hard richting doel maar ging helaas voor langs. Na de eerste time out kregen we wat meiden van mo11-1 erbij. We gingen op zoek na een doelpunt maar helaas viel die aan de andere kant. 2-0 Dat was ook de ruststand. We zijde tegen de meiden dat we nog niet verloren hadden dat we goed onze best moesten blijven doen. Tweede helft begon helaas ging het toen hard we waren het een beetje kwijt. Het werd snel 3-0 En ook de 4-0 En 5-0 vielen in het derde kwart. Na de laatste time out gingen we toch op zoek na een doelpunt. Die viel helaas niet. Zwaluwen maakte we nog een gelukkig doelpunt. Tess keerde de bal na een schot van zwaluwen maar die kwam net over de lijken dus 6-0. De meiden hadden goed gewerkt we hebben goede dingen gezien en zijn ook nog dingen die we kunnen verbeteren. Vandaag staat een thuiswedstrijd op het programma tegen de Bilt. Dat wordt een leuke wedstrijd hun staan nu tweede wij derde. Dus bij winst pakken we plek 2 weer terug. En dat verdienen de meiden zeker na het goede spel van de afgelopen weken.