• Wedstrijdverslag De Bilt 016-1 - Houten 016-3

11 okt 2020
  • Na de mooie overwinning van vorige week is Houten erop gebrand deze wedstrijd ook te winnen.
    Houten neemt de aftrap.
    De bal gaat over en weer van Houten naar de Bilt, al vrij snel komt een speler van de Bilt los, Hij rent naar voren en schiet de bal zo langs Sieb. Helaas, 1-0 achter.
    Nadat Houten de bal mooi rond speelt op de helft van de Bilt, krijgt Jeroen een kans om te schieten.
    Hij scoort! 1-1.
    Houten staat niet altijd goed op hun man en zo breekt er een speler los en scoort. 2-1 achter.
    Kort nadat de 2-1 is gevallen vallen ook de 3-1 en de 4-1.
    Rust.
    Tijdens de rust wordt er gewisseld en de trainer bespreekt de tactiek.

De wedstrijd wordt hervat en de jongens zitten er gelijk goed bovenop.
    Achterin gaat er geen man meer doorheen en op het middenveld en in de voorhoede word goed samengewerkt.
    Dit wordt al snel beloond door een mooi goal van Sjors, met Bjorn die de voorzet gaf.
    Hier en daar worden wederzijds wat overtredingen gemaakt, maar de scheids laat het spel vaak gewoon doorgaan. Dit levert wat discussie op tussen de scheids en de spelers.
    Desondanks blijft Houten goed spelen.
    Na een korte sprint van Mathijs naar voren, wordt hij tegengehouden door de verdedigers van de Bilt, na hier en daar wat overtredingen (waar niet voor word gefloten) lukt het Mathijs en Sjors de bal te heroveren en Mathijs scoort de 4-3.
    Helaas klinkt kort daarna het eindsignaal van de scheidsrechter.
    Einde wedstrijd. De Bilt heeft gewonnen met 4-3.
    Een punt had zeker terecht geweest voor Sv Houten.

Invallers Jules en Casper bedankt!

Op naar Victoria volgende week.